Ši kulinarijos knyga nėra tiesiog 130 indų vegetarinių valgių ir išsamus prieskonių aprašymų rinkinys. Ji leidžia pajusti autentišką senovės Indijos atmosferą, kur nepakartojamai tarpusavy persipina išmintis ir grožis. Knygos receptai tokie paprasti, kad dažnas nusistebės, kaip pagal juos pavyksta pasigaminti tokių gardžių valgių pusryčiams, pietums ir vakarienei..
Knyga filosofiškai pagrindžia moralinę ir ekonominę vegetarinės mitybos naudą, praplečia mūsų įprastą požiūrį į kulinariją, leidžia pajusti autentišką senovės Indijos atmosferą.
Kietais viršeliais, 16 spalvotų iliustracijų, 272 puslapiai.
Trečias, pakartotinas leidimas. Receptūra patikslinta, kad Lietuvos virėjams būtų lengviau suprantama ir naudojama.
26 atsiliepimai apie VEGETARINIAI VALGIAI
Atsiliepimų dar nėra.